HTML

2008.12.07. 15:54 hmolnarj

Ki is a legnagyobb?

Sok szolgáltató szereti magát a legnagyobbnak beállítani. Nézzük, hogy az Alexa adatai szerint ki számít piacvezetőnek az oldalletöltések alapján. Illetve ennek tudatában tényleg hiányzik-e az összehasonlításból a buzz!, illetve a nolblog? Nem.

A független Alexa.com adatai alapján hiába olvasható a Freeblog oldalán, hogy a legtöbb regisztrált bloggal és felhasználóval rendelkeznek, hiszen a blog.hu oldalletöltésben magasan rájuk ver. Sőt a szolgáltató az egész magyar mezőnyből kimagasodik, amit leginkább az index címoldalán megjelenő bejegyzéseknek köszönhet

 

Kép

A második helyen a freeblogot találjuk, majd sorrendben őt követi a blogtér, az eOldal (ami nem kizárólag csak blog), és a blogol.hu.

A FigyelőNeten vizsgált motorok közül a Blogspot és a Live nem látható a grafikonon, mivel nemzetközi szolgáltatók révén sokkal magasabb letöltési számokkal rendelkeznek. A Live-os spaces ráadásul nincs is külön megjelölve, csak az egész Live motor adatai érhetőek el. Így a Blogger a nemzetközi rangsorban a kilencedik, míg a Live a negyedik (bár ez a szám az előbbiek miatt nem jelent semmit).

Sok helyen kritikával illeték a blogmustrát, mondván sok szolgáltató kimaradt. Nevesítve a bejegyzésekben - az ingyenes, egyszerűen kezelhető - a nolblog és a buzz szolgáltatását. Nézzük az oldalletöltések alapján jogosan-e? Nem. Persze ehhez tegyük hozzá, hogy az eOldal-on (üzemeltetője az FN-t is kiadó Sanoma Budapest Zrt.) nem csak blogok vannak.

1 komment · 1 trackback

Címkék: blog statisztika cikk blog.hu mustra


A bejegyzés trackback címe:

https://holblogoljak.blog.hu/api/trackback/id/tr29809405

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: betting casinos 2019.01.09. 02:02:45

Download pokemon black 2 rom for gba - gaythralonpream

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alibabaesanegyvenhattyu · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.10.06. 11:37:13

Az első blogomat az extra.hu-n indítottam. Hiba volt. :) Ritka vacak oldal és valahogy sosem lépett ki a béta állapotból, így maradt hernyó, most már annyi sem.
A második próbálkozásom blogtéren volt, de az eltelt hónapok után valahogy úgy érzem ez sem az igazi. El gondolkodtam azon,hogy át kéne importálni a két régi blogomat, de blog.hu-ra. :)
süti beállítások módosítása