HTML

2008.11.15. 20:04 hmolnarj

Tipp: ne csak egy böngészőt használjunk

Van, hogy az oldalunk az egyik böngészőben jól mutat, ám a másikban már elcsúszva jelenik meg. Így ha lehet elkészült blogunkat ne csak a kedvenc alkalmazásunkkal nézzük meg, különben értékes olvasókat veszthetünk!


A fenti kép a freeblog egyik sablonjáról készült, ami jól láthatóan pompásan nézett ki Internet Explorerben, ám vállalhatatlan volt a Firefox esetében. Pedig tényleg remek sablonról van szó. Dicséret a készítőjének. Tanulság: ne csak egy böngészőre összpontosítsunk, mert a látogatóink sem így tesznek.

 

2 komment

Címkék: blog firefox explorer sablon böngésző


A bejegyzés trackback címe:

https://holblogoljak.blog.hu/api/trackback/id/tr56770875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katuss (törölt) · http://szkatus.wordpress.com/ 2008.11.30. 15:46:27

Tényleg tanulságos... Megnéztem ie-ben a blogom és kiderült, hogy nem enged kommentelni, firefox-ban meg simán lehet... Legközelebb majd odafigyelek :)

hmolnarj 2008.12.01. 18:23:34

Nem árt, főként hogy még mindig talán egy picivel többen használnak IE-t, mint Firefoxot, ha nem, akkor is egál a helyzetük. S egy elcsúszott oldalt senkinek nincs kedve olvasni. Sokszor én is nagyon szép sablonokat dobtam ki emiatt :) a legfontosabb a használhatóság
süti beállítások módosítása