HTML

2008.11.15. 20:16 hmolnarj

Keresők csatája - egynaposan

Feltörtünk, mint a talajvíz! A keresők közül a Google és a PolyMeta.hu már első találatként hozzák a "hol blogoljak" oldalakat. Már egynaposan is. A többi kereső robotja viszont leszerepelt az indexelés sebességének szempontjából. A találatok alapján a Freeblognál érdemes blogot vezetni.

Kezdjük a jó hírrel. A Google és a PolyMeta gyors indexelési sebességének köszönhetően már egy nap alatt megjelentek a "hol blogoljak" oldalak a találatok között, s nem is akárhol. Mindkettőnél a freeblogos verzió az első, az eOldalas a második, a blog.hu verzió a harmadik helyen. A Google esetében egy a Blogteres és a blogol.hu-s verziókkal folytatódik.

A PolyMeta esetében egy Gyurcsány Feri blog még beékelődik, de reméljük nem sokáig.


A többi kereső viszont egyelőre leszerepelt, de biztos vagyok benne, hogy pár napon belül ők is rátalálnak majd az oldalakra, akkor frissítem a bejegyzést.

 

 

 

Ha valaki kiváncsi a jelenlegi állapotra, a következő linkeken tekintheti meg:
Altavista
Google
Live
PolyMeta
Yahoo!

Szólj hozzá!

Címkék: google keresők blog yahoo live polymeta altavista


A bejegyzés trackback címe:

https://holblogoljak.blog.hu/api/trackback/id/tr37770889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása